auto huren costa blanca

Auto huren aan de Costa.

Een auto huren aan de Costa Blanca? Het is verstandig om uw huurauto ruim vóór uw aankomst te reserveren. Naast de bekende culturele topattracties hoeft u nooit lang te zoeken naar een evenement of feest. Toe aan een zorgeloze vakantie in en een auto huren Costa Blanca? Met een auto huren Costa Blanca maakt u uw plannen gewoon tijdens uw vakantie. Omdat de bewegwijzering hier anders kan zijn dan u gewend bent raden wij u aan rustig te rijden en goed op de borden te letten. Tijdens uw verblijf aan de Costa Blanca wilt u zo veel mogelijk van de omgeving zien. De snelste en meest gemakkelijke manier om dit te doen is door een auto te huren. 

De Spaanse Costa Blanca is een groot toeristisch gebied en heeft genoeg te bieden. Een auto huren is een absolute aanrader wanneer u bezienswaardigheden wilt bekijken die wat verder weg zijn en het openbaar vervoer rijdt vaak niet verder dan u wilt en kost extra tijd. De Costa Blanca beschikt over goede wegen zodat u snel uw vakantie bestemming of bijvoorbeeld een stad die u wilt bezichtigen bereikt. Tijdens uw boeking kunt u kiezen voor de mogelijkheid om een navigatiesysteem en/of kinderverhoger bij te boeken. Zo hoeft u niet te verdwalen en kunt u toch alle attracties en bezienswaardigheden bezoeken zoals in Alicante, Murcia, Benidorm, Cartagena, Elche en La Manga

Onze collega's staan u op te wachten in de vertrekhal en begeleiden u naar uw auto. Bij vertrek van de luchthaven vragen wij u vriendelijke om ons telefonisch te informeren zodat wij op tijd bij uw vakantie verblijf zijn in bijvoorbeeeld Aqua Nature in La Mata, Punta Prima in Torrevieja, El Rincon en El Bosque in Playa Flamenga, Oasis Beach in La Zenia en de Orihuela Costa.

  De prijzen zijn per week en inclusief: 
- BTW
- Verzekering met een eigen risico van € 300,- tot  € 500,- voor groep F,G en H
- Per dag  heeft u 100 km vrij
- Een 24/7 reparatie service binnen een straal van 150 km rondom Alicante 
- U moet ouder dan 23 jaar zijn en minmaal 2 jaar in bezit van een rijbewijs

Ook geniet u van al onze andere services. Zo wordt u bij aankomst op de luchthaven persoonlijk door onze collega’s ontvangen. Hierna maken zij samen met u het contract op en als de betaling is voldaan, begeleiden zij u persoonlijk naar uw huurauto. Deze wordt bij de terminal afgeleverd!

   De voordelen op een rij:
- Advies op maat in het Nederlands.
- Persoonlijk ontvangst op de luchthaven!
- Kosten babystoeltje  (baby’s van 0 tot 2jaar) € 10,- voor de hele periode
- Gratis booster voor kinderen van 2 tot 10 jaar
- Gratis repair service binnen de Costa Blanca
- Gratis 24/7 Airport service Alicante!
- Vliegveld Murcia San Javier met een kleine toeslag
- Niet zoeken naar uw auto. U wordt persoonlijk naar uw huurauto gebracht.
- Geen lange wachtrijen zoals bij andere verhuurbedrijven
- De 2de bestuurder is gratis
- Geen extra kosten bij aankomst tussen 23.00 H  en 24.00 H of vroeger dan 8.00 H
- Geen extra parking kosten
- U kunt contant of met een Visa of Mastercard betalen

Heeft u aanvullende vragen?

Stuurt u ons dan een E mail naar: info@thuisinspanje.net

auto huren costa blanca

Een auto huren aan de Costa Blanca in Spanje, is zeer eenvoudig.