beheren en verhuren van uw vakantiewoning in spanje

Beheren en verhuren van uw vakantiewoning.

Beheren en verhuren van uw vakantiewoning? Wij van Thuisinspanje.net hebben jarenlange ervaring met het beheren en verhuren van vakantiehuizen. Wij zorgen door professioneel beheren en verhuren dat uw huurders een onvergetelijke vakantie hebben. De kans is dan ook groter dat de meeste huurders nog eens terug komen. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat zonder professioneel beheren en verhuren van uw vakantieverblijf, het verhuren van uw vakantiewoning bijna onmogelijk is. Wij weten dat er diverse calamiteiten kunnen optreden tijdens uw afwezigheid of tijdens het verblijf van een huurder. Bij uw aankomst en tijdens de vakantie van uw gasten kunnen wij uw gasten voorzien van diverse services om de vakantie zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gemak dient de mens en vooral in uw vakantie aan de Costa Blanca

Schoonmaak beheren en verhuur
Na beheren en verhuur wordt de woning weer grondig schoongemaakt. Dan is uw vakantiewoning weer netjes voor de volgende huurders. Wanneer de woning voor langere tijd niet verhuurd wordt, zullen wij in overleg met u de woning op regelmatige basis bezoeken voor controle. Op die manier weet u wanneer u niet in Spanje bent, dat alles in orde is met uw eigendom in Spanje.

Controle 
Is er bij uw vakantiewoning geen toezicht en heeft u geen tijd om bij uw woning onderhoud te doen of regelmatig te gaan kijken? Wij voeren voor u externe- en interne controles van het vakantieverblijf uit. De controles worden via Whatsapp of via E mail gerapporteerd aan de eigenaar. Indien noodzakelijk worden digitale foto’s genomen. Daarnaast kunnen wij door onze contacten ter plaatse voor u offertes verzorgen voor bijvoorbeeld reparaties, schiderwerk, vervanging e.d. en op de uitvoering toezicht houden.

Reparaties en calamiteiten
Onder beheren en verhuren bij calamiteiten moet er snel iemand ter plekke kunnen zijn om actie te ondernemen en eventuele reparaties te laten uitvoeren. Eventuele kosten van externe bedrijven zijn voor rekening van de eigenaar. Wij fungeren ook als aanspreekpunt voor de betrokken instanties.Tijdens het verblijf van uw gasten zijn er nog allerlei zaken om rekening mee te houden. Wij hopen dat het nooit zal gebeuren maar mocht het gebeuren dan kunnen wij uw gasten naar de dichts bij zijnde medische voorzieningen verwijzen bij medische calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een oorontsteking. Zo is er op loopafstand een Nederlands-talige huisartsenpost en een Duits-talige tandartspraktijk. Voor nadere informatie en telefoonnummers verwijzen wij u naar contact. Mocht uw gast aangifte moeten doen bij verlies of diefstal van waardevolle papieren, kunnen wij u van een tolk voorzien die u helpt met de aangifte.

Transfer
Mocht uw gast gebruik willen maken van onze transfer service, dan wacht boven buiten de vertrekhal bij Costa Cafee één van onze medewerkers u op en brengt u vanaf de luchthaven van Alicante naar uw vakantie verblijf aan de Costa Blanca zuid. Uiteraard is het ook mogelijk vanaf Murcia. U wordt begeleid tot in het appartement en geholpen met uw koffers. De tarieven van onze transfer naar Punta Prima vanaf Alicante zijn € 55,- per enkele reis (max. 4 personen). Bij geplande aankomsten op de luchthaven na 22.00h, dus tijdens het boeken van uw vliegtickets, geldt een toeslag van € 20,- per enkele reis. Mocht u ernstige vertraging hebben, langer dan een uur, gelieve ons even te bellen dat uw vertraging heeft opgelopen. De toeslag geldt uiteraard niet als u een langere vertraging heeft opgelopen vanwege overmacht.

Autoverhuur 
Bij aankomst op de luchthaven en na het ophalen van de bagage, totaal ongeveer 30 minuten, kunt u de gehuurde auto ophalen. Met uw Tom Tom of met onze routebeschrijving kunt u makkelijk uw vakantiebestemming, binnen 45 minuten, bereiken. De afstand vanaf de luchthaven van Alicante naar de Orihuela Costa is 50 kilometer en vanaf de luchthaven van Murcia 35 kilometer. Uw huurder kan ook eerst gebruik maken van onze transfer en tijdens de vakantie een week of langer een auto huren. De huurauto kunnen wij laten bezorgen bij uw vakantieadres. De bezorgkosten bedragen dan € 25,- per auto. Uw gasten kunnen aan het einde van de vakantie met de huurauto weer terug naar het vliegveld gaan en de huurauto bij een van de medewerkers inleveren. Uiteraard kunnen uw gasten ook weer middels onze tranfer naar het vliegveld worden teruggebracht. Mocht u een combinatie wensen van transfer en autohuur, adviseren wij tijdig een auto te reserveren want tijdens het hoogseizoen kan het voorkomen dat er geen huurauto's meer beschikbaar zijn.

Sleutel beheer
Wij heten uw gasten welkom en doen persoonlijk de sleuteloverdracht. Tijdens uw aankomst en het inchecken van uw bagage geven wij uw huurders alvast wat nuttige tips over de nabije omgeving en kunnen u uitleggen waar het één en ander is gelegen, zoals waar vers stokbrood te halen, waar uw eerste boodschappen bij welke supermarkt te halen, het wegbrengen van afval en waar de dicht bij zijnde stranden zich bevinden.

Welkomstpakket
Wij leggen een standaard welkomstpakket klaar in de koelkast om bij aankomst te genieten van een lekker koud drankje. Mocht het laat in de avond worden, dan kunnen we een boodschappenpakket van € 25,- verzorgen wat voorziet in de behoefte gedurende de eerste vakantiedag en de volgende ochtend. Men hoeft zich na een vermoeiende reis daar in ieder geval niet meer druk om te maken. Tijdens het inchecken kan het boodschappenpakket ter plaatse met ons worden afgerekend. Geeft u wel ruim van te voren aan of men gebruik wil maken van deze service.

Extra bed
Mocht u gast met meer dan 4 personen willen komen dan zijn er meerdere mogelijkheden. Onze 2 slaapkamer appartementen bieden oorspronkelijk plaats aan 4 personen. Mocht uw gast met een 5e persoon willen komen die ouder is dan 3 jaar, verzorgen wij een extra slaapplaats met linnengoed tegen een tarief van € 50,- per verblijf. De ruimte moet wel groot genoeg zijn voor het plaatsen van een matras of een extra bed. Mocht u met een baby komen die een kinderbedje en/of een kinderstoeltje nodig heeft, bemiddelen wij voor het verkrijgen van een kinderbedje en/of een kinderstoel. 

 

laten beheren en verhuren van  uw vakantiewoning

Beheren en verhuren van uw vakantewoning aan de Costa Blanca in Spanje.