op vakantie naar de costa blanca

Uw vakantie.

Op vakantie naar de Costa Blanca? In tijde van mindere economie zal er moeten worden bezuinigd. Ondanks dat men in Nederland, de UK maar ook in Belgie minder te besteden zal hebben, gaan mensen nog steeds op vakantie. Misschien dan wat minder lang en wat minder ver weg maar mocht u een vakantie in eigen land willen doorbrengen of in de omliggende landen, dan is de kans op lekker zonnig weer lang niet zo groot als dat men hier naar de Costa Blanca zuid op vakantie zou gaan.

Al gaat de vakantieganger kamperen en met de auto naar Zuid Frankrijk, Italië of Noord Spanje, het is een enorme stress om een aantal uur in de hitte en de nodige files op zomervakantie te gaan. Men moet op zaterdag aankomen en het doel op tijd bereiken. Misschien zonzeker maar voor het gevoel niet dichtbij. De prijzen van een camping liggen op een tamelijk hoog niveau en soms wel tot € 800, - per week voor een sta caravan van 35 m2. Dan niet te vergeten de heen en terug reis zal ongeveer met tol, versnaperingen en brandstof hoger uitvallen dan 4 vliegtickets naar de Costa Blanca zuid.

Een andere groep vakantiegangers boekt een goedkope volledig verzorgde reis naar een zonnige bestemming, een traditionele manier van vakantievieren waarbij de touroperators gebruik maakt van charter vluchten en zeer goede inkoop voor hotels en studio’s probeert te realiseren, die lang niet altijd de verwachtingen bekoren. Er is geen auto of ander vervoer bij de prijs inbegrepen, vaak vertragingen en de meest uit een lopende vliegtijden, lang in de bus zitten, massaal en u bent afhankelijk van wachttijden, de hostess en vaak klein behuisde en incomplete accommodaties.

vakantie aan de costa

De afgelopen tijd is er veel veranderd met betrekking tot de mogelijkheid om makkelijk, flexibel en goedkoop met een luchtvaartmaatschappij te vliegen. Er zijn vele luchthavens in Nederland, Belgie en Duitsland van waar men binnen 2½ uur op de luchthaven van Alicante-Elche of Murcia aan de Costa Blanca staat. 

Als men vroeg een vliegticket voor de zomervakantie zelf boekt, dan zijn er tickets te verkrijgen ongeveer vanaf € 90, - per persoon of zelfs minder. Op basis van een gezelschap van 4 personen kunnen wij u een vakantieverblijf aanbieden tijdens de zomervakantie in één van onze parken vanaf slechts € 135,- per persoon per week en een auto vanaf € 50, - per persoon per week. Dat betekent op basis van dit rekenvoorbeeld vanaf € 275,- per persoon per week in het hoogseizoen!

Dit op basis van logies, alle faciliteiten en services, zeer compleet ingerichte accommodatie met o.a. Nederlandse TV, WiFi, een middelklasse auto, Nederlandse talig ontvangst en ondersteuning, koude drankjes in de koelkast bij aankomst en uw vrijheid. Kortom vele mogelijkheden voor een uitstekend verblijf in een fraai aangelegd park met al haar gezelligheid voor een zeer aantrekkelijke prijs en met al het vertier en strand op loopafstand. Daarbij komt nog dat u op ieder tijdstip en iedere dag van de week kunt aankomen en vertrekken dus zeker niet van zaterdag tot zaterdag. Dat kan een aanmerkelijk voordeel opleveren bij het uitzoeken van goedkope vliegtickets.

Daarbij komt nog dat het uitgaan, in de ruimste zin van het woord, boodschappen, taxi’s, autohuur, benzine, kleding, schoenen, etc. aan de Costa Blanca zuid veel goedkoper is dan in andere landen. Deze streek van Spanje is zelfs één van de goedkoopste van Europa. Onze ervaringen met onze gasten is dat zij soms niet kunnen geloven dat het hier nog zo goedkoop kan zijn en denken dat de rekening van bijvoorbeeld een restaurant niet klopt.

De vakantieganger kan dus ook met een minder budget een goedkope, luxe, complete en zonzekere vakantie vieren.

Meer informatie over onze vakantie verblijven, appartementen en huizen in de residenties Aqua Nature La Mata, Sabrina La Zenia, El Rincon Playa Flamenga, El Bosque Playa Flamenga, Oasis hill Lomas de Cab Roig, Zenia Beach La Zenia, Oasis Beach Punta Prima en Punta Prima Torrevieja Orihuela Costa staan op onze web site. U kunt zelf uw vakantieverblijf voor de mei, zomer en herfstvakantie uitkiezen die bij u wensen past, of ons vragen om advies. Wij hopen u zelf te mogen ontvangen tijdens uw vakanties.

Wij van Thuisinspanje.net wensen u alvast een fijne vakantie toe!

vakantie aan de costa

Kom op vakantie naar Torrevieja, la Mata en Orihuela Costa en huur een huis.