​​overwinteren aan de costa blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca

Zodra de herfst en de winter zich in Nederland en Belgie aankondigd, zijn er vele meestal gepensioneerde en fitte 60 plussers die komen overwinteren aan de Costa Blanca zuid. Deze streek kenmerkt zich door haar aangename, zonnige en milde klimaat. De Costa Blanca heeft veel zonnige dagen en een relatieve lage luchtvochtigheid. Er is schone lucht, laag prijsniveau, een gezellige drukte en een gezonde leefomgeving. Mede daardoor is het een aantrekkelijk gebied voor overwinteraars. Deze overwinteraars huren vaak een overwinterappartement voor een langere periode vanaf 6 weken aan de Costa Blanca.

Wij bieden voor onze gasten, die langer verblijven gedurende de winter, passende appartementen aan die geschikt zijn voor overwinteren. Zo wil men graag een zonnig gelegen appartement met wel of geen dakterras, NL TV, compleet gemeubileerd, een huisdiertje meenemen en Internetvoorzieningen. Omdat wij WiFi kunnen aanbieden kan men ook het contact met thuis in Nederland en Belgie  goedkoop onderhouden middels onder andere Skype en Whatsapp.

Bovendien is een veilige omgeving belangrijk en bijvoorbeeld hier in Punta Prima hebben wij 24 uur bewaking en camera's hangen. Dit heeft een zeer preventieve werking voor de ordehandhaving gezien de vele positieve reacties van onze huurders hierover. Bij ons in Punta Prima is er al een groep die jaarlijks met veel plezier terugkeert en het als hun tweede zonnige thuis in Spanje aan de Costa  beschouwen. Sommige zijn lid geworden van de Nederlandse vereniging in Torrevieja die wekelijks activiteiten organiseerd zoals een prachtige bloesemroute door de Hondon Vallei in februari, biljarten, klaverjassen of bridgen. Vraagt u ons eens naar referenties en hun ervaringen.

Tijdens de winter organiseren wij ook BBQ's op onze BBQ plaats tussen de Spanjaarden en een binnenlandtrip naar o.a. het wijnmuseum van Hondon de Las Nieves alwaar u wijn kunt proeven met een tapa en een rondleiding in de Bodega en alle tekst en uitleg over de lokale wijnstreek en wijnen kan krijgen.

overwinteren aan de costa blanca

die komen overwinteren aan de Costa Blanca zuid.​