huur een vakantieverblijf in spanje

 Vakantie huren Spanje

Vakantie huren Spanje zijn dé items die wij bieden. Een woning of appartement huren bij ons staat voor zekerheid en een fijne persoonlijke benadering. Vakantie huren Spanje biedt complete vakantie woningen aan. Dat is aan de Costa Blanca zuid. Hier ontvangen wij u meestal persoonlijk en begeleiden wij u naar uw vakantieverblijf. 

Kalender
Via onze web-site is het eenvoudig uw woning uit ons huuraanbod te selecteren. Aan elke woning zit een een kalender vast. Op de kalender staat de beschikbaarheid vermeldt. U kunt zelf bekijken wanneer het u het beste uitkomt. Wij bemiddelen namens de eigenaar en het kan zo zijn dat de kalender soms niet helemaal op orde is. Hoe komt dat? Niet altijd worden boekingen van derden en eigenaren meteen doorgegeven.

Flexibel
Wij zijn flexibel! U kunt op elke willekeurige dag van de week aankomen en vertrekken. Dat kan vanaf 4 dagen waardoor wij u beter van dienst kunnen zijn. U bent dan ook meer flexibel bij het zoeken naar goedkopere vluchten. U kunt dan bijvoorbeeld op een maandag aankomen en op een vrijdag weer vertrekken. Het hoeft dus niet persé van zaterdag tot zaterdag te zijn.

Uw kennismaking met ons
Er zijn veel aanbieders van vakantie verblijven op het Internet. Het is daarom wat lastig om een juiste keuze te maken. Wij kunnen het u makkelijker maken door hulp te bieden bij het uitzoeken van een passend verblijf. Wij doen dat persoonlijk via de mail maar ook zijn wij aanwezig bij aankomst van uw vakantieadres. Zo heeft u met één partij te maken voor uw vakantie huren Spanje. Wij bieden uw vakantie huren Spanje en verblijf aan door op een betrouwbare en correcte manier te adviseren. Onze vakantieverblijven voor een ultieme vakantie bevinden zich in een aantal resorts. Deze resorts bevinden zich aan de Costa Blanca en dan voornamelijk het zuiden. 

Procedure
Nog niet meteen willen reserveren en u heeft eerst nog wat vragen? Uw vragen dan komen altijd via de mail of telefonisch bij ons binnen. U weet nog niet waar en welk verblijf u wilt huren? U vraagt en wij bieden aan. Met de juiste vragen en informatie kunnen wij u het geschikte verblijf en op de gewenste locatie aanbieden. Zodra u bepaald heeft welk verblijf u wilt huren, dan kunt u direct reserveren middels het reserveringsformulier. De afwikkeling van uw reservering is gelijk zoals onderstaand bij een directe reservering.

U heeft zelf uw ideale vakantieverblijf gevonden en u reserveert meteen via het reserveringsformulier? Dan sturen wij uw reservering direct naar de eigenaar. De eigenaar stuurt ons dan een bevestiging. Dat is meestal binnen 24 uur. Zodra uw reservering door de eigenaar is bevestigd, sturen wij u per mail de factuur en de algemene voorwaarden. Tevens ook de procedure van sleuteloverdracht en het adres van uw verblijf. Wij vragen u vriendelijk de factuur en de algemene voorwaarden goed door te lezen. 

Optie
Het kan voorkomen dat de vlucht nog moet worden geboekt of dat u uw vakantie nog met de werkgever moet overleggen. In deze gevallen kunt u alvast een optie nemen op een uitgekozen verblijf. De optie kunnen wij in overleg met de eigenaar 2 dagen tot een week voor u vasthouden. Zodra u 100 % zekerheid heeft, kunt u de reservering definitief maken.

Aankomst en reis
Mocht u met het vliegtuig komen vragen u vriendelijk uw vluchtnummers door te mailen. Indien u bij aankomst op het vliegveld een auto heeft gehuurd, vragen wij u ons nog even te bellen wanneer u de luchthaven verlaat. Wij zijn dan op tijd bij het appartement om u te verwelkomen. Wilt u opgehaald worden van het vliegveld? Dan kunnen wij een transfer verzorgen voor maximaal 4 personen. De kosten daarvan zijn vanaf € 60 per enkele reis.

Mocht u per eigen vervoer komen is het voor ons van groot belang dat u op de dag van aankomst aangeeft hoe laat u die dag denkt te arriveren. De tijden van aankomst met eigen vervoer zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur. Mocht u eerder willen arriveren kunt u met ons overleggen of dat mogelijk is.

De aankomst bij uw vakantieverblijf is natuurlijk een fijn en emotioneel moment. U heeft daar maanden naar uitgekeken. Lekker zonnig en warmer dan thuis en alle spanningen van een vermoeiende reis vallen van u af. Wij zijn dan ook aanwezig om met u de sleuteloverdacht te doen. Wij heten u van harte welkom met koude drankjes in de koelkast. U voelt zich meteen heerlijk thuis op uw vakantie adres en Thuis in Spanje.

vakantie huren spanje bij Thuisinspanje.net

vakantie huren spanje aan de costa blanca. voor uw vakantie bij thuisinspanje.net