Hoe verhuurt u bij Thuisinspanje.net?

1Kom bij ons en meldt u aan!

Aanmelden gaat heel simpel. U stuurt ons uw interesse. Wij reageren zo snel mogelijk en vragen om alle relevante informatie. Met de juiste foto's en informatie plaatsen wij gratis uw vakantiewoning binnen 15 minuten. Thuisinspanje.net is er speciaal voor eigenaren die hun Spaanse vakantiewoning willen verhuren, én natuurlijk voor huurders die op zoek zijn naar een vakantieaccommodatie in Spanje. Via Thuisinspanje.net kunt u op een gemakkelijke, gebruiksvriendelijke en professionele manier uw vakantieaccommodatie onder de aandacht brengen bij onze en bij uw geïnteresseerde potentiele huurders.

2Extra inkomen met rent exchange!

Wij bieden aan nog meer geld met uw vakantiewoning te verdienen. U kunt zelf uw vakantiewoning verhuren zoveel en waar u maar wilt. Het kan voorkomen dat u geen plaats meer kunt bieden aan uw nieuwe gasten. Dat zou zonde zijn. Mocht u in deze luxe positie verkeren? Dan kunt u de huurder bij ons onderbrengen. Wij zoeken een vergelijkbaar verblijf voor uw huurder, binnen ons bestand. Wij belonen iedere nieuw aangebrachte huurder met 5 % van de huursom! U stuurt door en wij wikkelen alles af. Bij het aanbrengen van 10 potentiele huurders, geven wij 20 % korting op onze verhuurcommissie voor het komende jaar.

3Wacht rustig af en verdien!

Zodra uw vakantiewoning bij ons is aangemeld, dan wordt uw vakantieverblijf in ons systeem ingevoerd. Wij zorgen dat uw vakantieverblijf op een professionele manier wordt gezien. U komt dan ook automatisch in ons rent exchange programma terecht. Dit unieke concept is gratis en kunt u extra geld opleveren. Bij een gegenereerde reservering van uw huurder, wordt uw verdienste op uw rekening overgemaakt, Dat gebeurt op het moment dat uw huurder zijn of haar vakantieverblijf heeft betrokken. Dat geldt natuurlijk ook als wij een reservering voor u genereren. Kortom: Verhuur via ons en/of stuur ons uw huurder, wacht rustig af en verdien geld.