golfvakantie aan de costa blanca

Golfen aan de Costa.

Thuisinspanje.net biedt een ruim aanbod van vakantiewoningen en vakantieappartementen in de nabijheid van een golfbaan. Mocht u een vakantiehuis aan de Costa Blanca zuid via Thuisinspanje.net willen huren en in de nabijheid van een golfbaan of zelfs op de golfbaan, dan bieden de meeste golfterreinen aan de Costa Blanca zuid u een uitstekend verblijf. De golfbanen zijn heel goed onderhouden en u zal op één van de golfcourts zich uitstekend vermaken en tevens een perfecte golfvakantie ervaren. Bent u een expert of gewoon liefhebber, een golfvakantie aan de Costa Blanca zuid is vast en zeker de moeite waard. Een mooie combinatie is ontstaan door uw appartement bij ons te boeken en een golftraject uit te stippelen op diversen golfbanen.

Torrevieja, Rojales en zijn directe omgeving zoals de Orihuela Costa, is een waar paradijs voor de golfers. Er zijn mooie en professionele banen in deze omgeving zoals de banen van Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca in Algorfa, Las Marquesas in Rojales en Las Colinas. Tussen de urbanisaties van Orihuela Costa liggen 4 18-holes golfbanen met in totaal 72 holes en een oppervlakte van 1.700.000 m². Op deze internationaal erkende golfbanen, vinden regelmatig belangrijke Europese golftoernooien plaats.

Het niveau van deze banen wordt mede gekenmerkt door regelmatige bezoeken van onder andere de koning van Spanje en diverse wereldberoemde professionals die hier vaak ook eigenaar zijn van een tweede woning. Alle banen zijn op hun eigen manier dan weer een uitdaging. Sommige zijn parkachtig en anderen zijn weer typisch Spaans met de bekende vijverpartijen en rotsen.

Het merendeel van de golfbanen bestaan uit 18 holes en bezitten de A status. Tevens zijn deze golfbanen minder druk dan bijvoorbeeld aan de Costa del Sol. Iedere golfer zal alhier een geschikte golfbaan kunnen vinden.

golfvakantie aan de costa blanca

huren verhuren kopen verkopen overwinteren vakantie appartement en een golfvakantie aan de  costa blanca spanje naar uw vakantie bestemming