Thuisinspanje.net aan de costa blanca in spanje

Wie zijn wij?

Wij van Thuisinspanje.net zijn een innovatieve, legale, eerlijke en progressieve organisatie in bemiddeling van verhuur tussen enerzijnds de huurder en anderzijds de verhuurder of eigenaar van een vakantiewoning aan de Costa Blanca. Wij werken met een degelijk netwerk aan web-sites waarmee wij goede contacten onderhouden. Wij zijn hierin actief sinds 2005.

Thuisinspanje.net is ook actief in het beheren van vakantieverblijven maar dan hoofdzakelijk aan de Costa Blanca zuid, aan de Orihuela Costa en La Mata. Wij werken met betrouwbare partners en kunnen daarom het beheer van een vakantieverblijf ook uitbesteden aan onze professionele partners. Wij hebben reeds een groot bestand opgebouwd van bestaande huurders en bijna de helft komt wel eens terug.

De parken en residenties waar we onze beheeractiviteten zelf uitvoeren of het beheer van vakantie appartementen en pentouses uit laten uitvoeren zijn: Panorama Park Punta Prima, La Entrada Punta Prima, La Recoleta Punta Prima, Oasis Beach Punta Prima, Zenia Beach La Zenia, El Rincon in Playa Flamenga, El Bosque in Playa Flamenga, Oasis Hill in Lomas de Cabo Roig Campoamor, Sabrina in La Zenia Villa Amalia Torrevieja en Aqua Nature in La Mata.

Mocht u op zoek zijn naar een effectieve bemiddeling in de verhuur aan de Costa Blanca of zoekt u een betrouwbare partner in het beheren van uw vakantieverblijf aan de Costa Blanca zuid, neemt u dan rustig contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vakantiehuizen voor onze clienten en willen ons bestand zo divers mogelijk aanbieden en uitbreiden.

Wat betreft het huren van een vakantiewoning kunt u alle informatie verkijgen onder huren aan de Costa Blanca Uiteraard kunt u niet alleen uw vakantieverblijf of appartement huren op een Residentie of een park. In ons aanbod huren hebben ook een selectie aan villa's en vakantiehuizen.

Een huis kopen in Spanje? Thuisinspanje.net bemiddelt niet alleen in verhuur maar ook in verkoop van huizen aan de Spaanse Costa Blanca en dan voornamelijk aan de Costa Blanca zuid. Wij richten ons voornamelijk op de Nederlands talige klanten. Onze huur en koop huizen aan de Costa Blanca bevinden zich direct aan zee en in het binnenland en bestaan met name uit vakantie-appartmenten, townhouses, bungalows en villa's. Wij hebben een breed netwerk van collega's aan de Costa Blanca zuid en werken als groep samen.

Bekijk hier ons koopaanbod

costa blanca huren en kopen costa blanca

costa blanca en wie is Thuis in Spanje Thuisinspanje.net