overwinteren, huren en kopen op onze bestemmingen

Waar bevindt zich ons huur-en koopaanbod?

Huren en kopen Costa Blanca. Achter bovenstaande plaatsnamen en locaties vindt u extra informatie. Het is voornamelijk informatie over bestemmingen wij onze koop en huurwoningen aanbieden. Maar ook wáár onze koopwoningen en vakantieverblijven en appartementen zijn gelegen. Onze vakantieverblijven bevinden zich grotendeels in resorts. De resorts bevinden zich voornamelijk aan de Costa Blanca zuid.  Onze koopwoningen liggen buiten of in een resort en ook aan de Costa Blanca zuid

De plaatsen in de regio Costa Blanca zuid waar wij onze woningen voor huren en kopen Costa Blanca aanbieden, strekken zich uit vanaf Santa Pola in het noorden tot San Pedro del Pinatar in het uiterste zuiden van de Costa Blanca. Om wat specifieker te benoemen, de locaties bevinden zich in de Vega Baja, een gebied landinwaards ter hoogte van Torrevieja, maar ook in de kustplaatsen Torrevieja, Orihuela Costa, Guardamar, La Marina en de deelgemeentes van Orihuela Costa.

Huren en kopen Costa Blanca is ideaal om een vakantie door te brengen en/of een huis te kopen maar uiteraard ook om te komen overwinteren. Wij hebben de bestemmingen globaal omschreven met informatie over de plaatsnaam zelf en wat er te doen is in de omgeving. Hiermee hopen dat wij uw keuze te kunnen vereenvoudigen door de juiste locatie uit te kiezen. Wij hopen tevens u hiermee verder op weg te helpen door duidelijkheid te verschaffen over de geografische ligging van onze locaties. Daarbij hoort natuurlijk ook een aanbod van huren en kopen Costa Blanca zuid. Voor het huren van een vakantie appartement in een park verwijzen wij naar onze resorts.

U kunt vanaf Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport naar de Costa Blanca vliegen. Dat kan met Transavia of u kunt vanaf Schiphol en vanaf alle Duitse luchthavens naar de Costa Blanca vliegen. Dat kan met Ryan Air en Easy Jet. Voor reizigers vanuit België kunt u ook vliegen met o.a. Jetair en Ryan Air. De Costa Blanca heeft geen tijdsverschil met Nederland en u kunt er in de toeristische badplaatsen goed terecht met Engels en Duits. Echter een beetje beginners Spaans wordt bijzonder gewaardeerd.
 

huren en kopen costa blanca

huren en kopen costa blanca