vakantiereis naar de costa blanca

Uw vakantie begint hier.

Uw vakantie per vliegtuig kan beginnen vanuit diverse luchthavens vanuit Nederland, Belgie, UK en Duitsland afreizen naar de Costa Blanca. Doorgaans vliegt u op de luchthaven van Alicante-Elche en soms op Murcia airport. Het is de makkelijkste manier van reizen en binnen 2½ uur bent u op één van de 2 luchthavens. Er zijn diverse vliegtuigmaatschappijen waarmee u in Alicante of Murcia kunt komen.

U kunt hier de route bekijken vanaf het vliegveld van Alicante naar bijvoorbeeld Punta Prima, Torrevieja of naar de Orihuela Costa.

Luchtvaartmaatschappijen waar u gebruik van kunt maken zijn:
 

JeyAir

Transavia

Ryan Air

Vueling

 

Airportservice
Mocht u geen auto willen huren omdat u bijvoorbeeld in een omgeving zit waarbij u geen auto nodig heeft, kunnen wij u ophalen van het vliegveld Alicante of Murcia (maximaal 4 personen). U kunt van te voren per E mail al aangeven of u gebruik wenst te maken van de transfer naar uw vakantiebestemming. Hiervoor hebben we uiteraard uw vluchtgegevens nodig en uw mobiele telefoon nummer waarop we u in Spanje kunnen bereiken. We brengen u dan direct naar uw vakantieadres, waar we u de sleutels overhandigen en alles vertellen over uw vakantiewoning en de omgeving. Zodra u geland bent en nadat u de koffers van de band heeft gehaalt gelieve telefonisch contact op te nemen met de betreffende beheerder. Die staat buiten bij de vertrekhal u op te wachten.

Met eigen vervoer
Indien u met eigen vervoer op vakantie wilt gaan, dan is het verstandig om goed voorbereid op reis te gaan alvorens af te reizen naar de Costa Blanca. De afstand vanaf Utrecht is ongeveer 2100 kilometer. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel hulpmiddellen en heeft u van ons al het vakantieadres, die u dan eenvoudig in kunt typen in uw navigatiesysteem. Zodra u in de buurt van Alicante bent aangekomen vragen wij u het telefoonnummer te bellen van de desbetreffende beheerder van uw vakantiewoning, zodat u tijdig door de beheerder ter plaatse wordt ontvangen.

U kunt hier de route bekijken naar Alicante aan de Costa Blanca om vervolgens door te rijden naar bijvoorbeeld Punta Prima, Torrevieja of naar de Orihuela Costa, Playa Flamenga, La Zenia, Cabo Roig of Campoamor. U ziet op de route dat er verschillende manieren zijn om de bestemming Alicante te bereiken. Mocht u daar vragen over hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Onderweg kunt u van diversen hotels en media gebruik maken voor een overnachting in Frankrijk of Spanje.
 

Booking.com

Tripadvisor

F1 Hotel

Gite

 

 

Aena Spaanse autosnelwegen Franse autosnelwegen Wegenforem
 

Op vakantie naar de Costa Blanca.

Kom op vakantie naar Spanje en gaa naar de Costa Blanca zuid.