vakantieresorts aan de costa blanca

Resorts aan de Costa Blanca zuid.

Vakantieresorts die wij in Spanje aan de Costa Blanca zuid aanbieden zijn voorzien van mooie aangelegde sub-tropische tuinen en gemeenschappelijke zwembaden. Sommige hebben ook speeltoestellen voor de kinderen en jacuzzi. De vakantieresorts liggen vanaf 100 meter tot 2 kilometer van de Middellandse zee. Het voordeel van het verblijven in één van de vakantieresorts, is dat u altijd aanspraak heeft en de kinderen zich prima kunnen vermaken en snel andere kinderen leren kennen. Daarnaast kunnen wij ook groepsvakanties aanbieden en onze gasten bij elkaar over meerdere appartementen in het zelfde park kunnen onderbrengen.

Klikt u op de foto's van de vakantieresorts voor meer informatie over onze vakantieverblijven, appartementen en huizen in de residenties: Aqua Nature in La Mata, El Rincon en El Bosque in Playa Flamenca, Oasis Hill in Lomas de Cabo Roig, Zenia Beach in La Zenia, Sabrina in La Zenia, de parken in Punta Prima in Torrevieja- Orihuela Costa zoals Oasis Beach 7, 8 en 9, Sea Senses, Panorama Park, La Entrada en La Recoleta, Villa Amalia in Torrevieja.

U kunt zelf uw vakantieverblijf in één van de vakantieresorts voor de mei, zomer en herfstvakantie uitkiezen die bij uw wensen past of ons vragen om advies. Wij hopen u zelf te mogen ontvangen tijdens uw vakanties. Ook zijn de appartementen en woningen uitermate geschikt om te overwinteren.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe!

Aan de Orihuela Costa
Orihuela Costa is gelegen aan de Spaanse oostkust ter hoogte van de stad Orihuela, die zelf 20 km landinwaarts ligt en bevindt zich het kustgebied van de gemeente Orihuela. Dit kustgebied heet Orihuela Costa en is een deelgemeente van de gemeente Orihuela. De kustlijn van Orihuela Costa strekt zich uit over een lengte van 16 km en grenst in het noorden aan de spaanse havenstad Torrevieja en in het zuiden aan de autonome regio Murcia. Aan de Orihuela Costa bevinden zich 57 urbanisaties, 4 golfbanen en 2 jachthavens. Orihuela Costa staat internationaal bekend om zijn playas met mooie witte zandstranden en helder water, kreken (calas), die worden afgewisseld door hoge steile kliffen (acantilados). Diverse stranden in Orihuela Costa zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag.

In La Mata
De kilometers lange zandstranden van de Costa Blanca zuid, staan bekend als de langste en de breedste van heel Spanje. De Costa Blanca zuid is aan de kust vlak en dat maakt het zeer geschikt voor fietsroutes en wandelingen door en rondom het natuur park van La Mata met prachtige uitzichten over het meer, de wijngaarden en de beschermde natuur. Uiteraard is wandelen door het unieke en beschermde duinengebied en over het strand van La Mata naar Guardamar del Segura ook een optie. Onderweg kunt u een gezellig terrasje meepikken bij één van de Cabana's op het strand, tapa's te eten en/of te genieten van een glaasje Sangria en om vervolgens weer terug te wandelen naar La Mata. De stranden stralen hier nog rust en ruimte uit en er zijn voldoende faciliteiten voor een heerlijk dagje strandleven.

In Torrevieja
In Torrevieja kunt u niet alleen genieten van de prachtige stranden en boulevard, maar ook zijn een tweetal zoutmeren aanwezig. Deze gebieden zijn gratis te bezoeken en u kunt er lekker relaxen. Smeer u zelf in met modder en laat dit goed opdrogen. Nadat de modder is opgedroogd, neemt u een duik in het zoutmeer. Dit heeft een goede werking op de huid en geeft ook nog eens een ontspannend gevoel. De zoutmeren zijn te vinden bij Salinas de Torrevieja. De meren zijn bijzonder populair bij mensen die met hartproblemen, reuma, artritis of astmatische aandoeningen waarbij gezegd wordt dat de genezende krachten van de zoutmeren verlichting geven, in combinatie met het warme klimaat en schone lucht. 
 

vakantieresorts costa blanca zuid

vakantieresorts, vakantieverblijven, appartementen en huizen in de residenties: Aqua Nature La Mata, El Rincon Playa Flamenga en El Bosque Playa Flamenga, Oasis Hill Lomas de Cabo Roig, Zenia Beach La Zenia, Sabrina La Zenia,