aqua nature

  Aqua Nature La Mata.

Dit prachtige residentiële complex Aqua Nature ligt op slechts 150 meter van zee en strand. Aqua Nature bevindt zich in Torre La Mata, een badplaats gelegen tussen Guardamar en Torrevieja. De directe omgeving heeft een tal van schitterende lang uitgestrekte stranden en een groot aanbod van faciliteiten. Het centrum van Torre La Mata en de nabijheid van gezellige terrasjes en de vele horecavoorzieningen is geweldig. Residentie Aqua Nature ligt slechts op 5 minuten rijden van de prachtige en bruisende stad Torrevieja. Een bus brengt u elke 15 min naar het centrum van Torrevieja.

Zie hier ons aanbod in Aqua Nature

Aqua Nature bestaat uit 5 gebouwen met elk 8 verdiepingen. De ligging is bijna op de eerste lijn en maximaal 150 meter van de Middellandse zee. Er bevinden zich commerciële centra in de buurt. De appartementen in Aqua nature hebben een prachtig uitzicht op zee. Het zwembad is ruim van opzet en heeft een kinderbad. Ook zijn er ligbedden die gratis beschikbaar zijn. Er is een speelpleintje voor de kindren, een basketbal veldje, volleybal mogelijkheden, een tennisplein en enkele petanquebanen is de buurt.

De appartementen zijn van particuliere eigenaren. De vakantievertblijven in Aqua Nature La Mata zijn allen modern en luxe ingericht en voorzien van een keuken met alle apparatuur, inclusief een vaatwasser. De badkamers zijn voorzien van 2 maal een inloopdouche, waardoor in bad douchen niet nodig is. Verder zijn de appartementen voorzien van 2 slaapkamers, waarvan één met 2 persoonsbed en één met 2 enkele bedden. De vakantieappartementen hebben tevens bijna allemaal satelliet TV en afhankelijk van de nationaliteit eigenaar, allerlei internationale zenders. Dat zijn vooral Nederlandse, Noorse en Belgische kanalen. Ook hebben alle appartementen in Aqua Nature WiFi. De meeste hebben vanaf het terras, de slaapkamers of de woonkamer ook een zeer fraai uitzicht over de Middelandse zee en/of uitzicht over het prachtige natuurgebied met meren van La Mata. Ook kunt u die kant op genieten van een mooie zonsondergang in het westen en die is in Spanje Costa Blanca vaak te zien.

De kilometers lange zandstranden van de Costa Blanca zuid, staan bekend als de langste en de breedste van heel Spanje. De Costa Blanca zuid is aan de kust vlak en dat maakt het zeer geschikt voor fietsroutes en wandelingen door en rondom het natuur park van La Mata met prachtige uitzichten over het meer, de wijngaarden en de beschermde natuur. Uiteraard is wandelen door het unieke en beschermde duinengebied en over het strand van La Mata naar Guardamar del Segura ook een optie. Onderweg kunt u een gezellig terrasje meepikken bij één van de Cabana's op het strand, tapa's te eten en/of te genieten van een glaasje Sangria en om vervolgens weer terug te wandelen naar La Mata. De stranden stralen hier nog rust en ruimte uit en er zijn voldoende faciliteiten voor een heerlijk dagje strandleven.

aqua nature la mata huren

Aqua Nature, op slechts 100 meter van zee en strand, bevindt zich in Torre La Mata, een badplaats gelegen tussen Guardamar en Torrevieja.