oasis beach

  Oasis Beach aan de Orihuela Costa.

Oasis beach La Zenia is zeer centraal gelegen met nagenoeg alle voorzieningen op loopafstand. Het strand van Playa La Zenia ligt op 700 meter en Oasis Beach ligt tegenover het fameuze shopping center La Zenia Boulevard  Alle 6 fases zijn voorzien van een gemeeschappelijk zwembad, fraai aangelegde tuinen, speeltoestellen en kunstgras.

In het resort zijn boven en beneden appartementen. De benedenappartementen beschikken over een terras met meubilair en grenzen direct aan de gemeenschappelijke tuin en aan het zwembad. Dat maakt het vakantieverblijf in de zomer ideaal voor gezinnen met kinderen maar ook in de winter in de overwinterverblijven met een zonnig terras, de aanwezigheid van WiFi en satelliet TV. De bovenappartementen beschikken over een ruim dakterras en de meeste zijn volledig ingericht met een barbeque, loungeset, buitendouche, zonwering en zeezicht. Ook ideaal voor overwinteren aan de Costa Blanca met nagenoeg de hele dag zon op het dakterras.

Nagenoeg alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers met douchevoorziening en ligbad, een privé parkeerplaats op het afgesloten terrein of in de parkeergarage, een woonkamer met satelliet TV afhankelijk van de nationaliteit eigenaar, diverse internationale zenders, WiFi en een zeer smaakvolle moderne inrichting.

Bekijk hier ons aanbod in Oasis beach la Zenia

In dit gebied vind u de stranden van Cabo Roig, La Zenia, La Glea, Aqua Marina, Mill Palmeras, Punta Prima, Playa Flamenca en Campoamor. Deze kuststreek heeft zeer mooie zandstranden met glashelder water, afgewisseld met rotsenpartijen en veelal kleine baaitjes, wat dit gebied een van de mooiste streken aan de Costa Blanca maakt.Door de perfecte ligging en het aangename klimaat, en de meer dan 300 zonnedagen per jaar, maken dat stranden, baaien en watersporthavens het hele jaar door redelijk druk bezocht worden.

Playa La Zenia ligt op loopafstand van Oasis Beach en is één van Orihuela’s meest bezochte stranden en bevindt zich tussen Playa Flamenca en Cabo Roig. Het strand heeft een lengte van 350 meter en door zijn ligging, de aanwezige faciliteiten en onderhoud verdient het zeker een Blauwe Vlag. Ook vanuit hier kunt u hier eindeloos wandelen langs de prachtige kustlijn wat op zich een prachtige bezienswaardigheid is. Het strand biedt speciale toegang voor mindervaliden, evenals openbare toiletten en douches, er is een eerste hulppost, er zijn openbare telefoons, parkeerplaatsen, taxistops en bushaltes, speelzones, jet-skies en horeca.

oasis beach la zenia appartement huren

huren verhuren kopen verkopen overwinteren appartement vakantie huis vakantie villa in oasis beach 1 2 3 4 5 6 la zenia orihuela costa blanca spanje