oasis hill

  Oasis Hill Lomas de Cabo Roig.

Residentie Oasis Hill is gelegen in Lomas de Cabo Roig en op een hoger gedeelte nabij Campoamor aan de Orihuela Costa en op slechts 20 minuten wandelen van zee en op ongeveer 2 km van het grote shopping centrum La Zenia Boulevard Tevens ligt Oasis Hill op minder dan 2 km van de mooie zandstranden van La Zenia, Cabo Roig, la Glea en Campoamor. Schuinover het complex is een Aldi supermarkt waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse inkopen en er is een gemoedelijk centrum met enkele terrassen en restarants met daarin ook een Ierse pub. Er wordt nog veel geinvesteerd en veel commerciele ruimtes in de nabije omgeving. Het grote centrum La Fuente ligt op 2 kilometer landinwaards van Oasis Hill. Voor de golfliefhebbers, op nog geen 3 kilometer liggen de golfbanesn Las Ramblas en Campomor met haar hotel.

Zie hier ons aanbod in Oasis Hill

De parken van Oasis Hill Lomas de Cabo Roig zijn voorzien van een gemeeschappelijk zwembad, fraai aangelegde tuinen, speeltoestellen, jacuzzi en kunstgras. In het resort zijn boven en beneden appartementen en bungalows met 2 en 3 slaapkamers. De benedenappartementen beschikken over een terras met meubilair en grenzen direct aan de gemeenschappelijke tuin en aan het zwembad. Dat maakt het vakantieverblijf in de zomer ideaal voor gezinnen met kinderen maar ook in de winter in de overwinterverblijven met een zonnig terras, de aanwezigheid van WiFi en satelliet TV. De bovenappartementen beschikken over een ruim dakterras en de meeste zijn volledig ingericht met een barbeque, loungeset, buitendouche, zonwering en zeezicht. Ook ideaal voor overwinteren aan de Costa Blanca met nagenoeg de hele dag zon op het dakterras. Nagenoeg alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers met douchevoorziening en ligbad, een privé parkeerplaats op het afgesloten terrein of in de parkeergarage, een woonkamer met satelliet TV afhankelijk van de nationaliteit eigenaar, diverse internationale zenders, WiFi en een zeer smaakvolle moderne inrichting. Er zijn vooral ook duplex woningen met 2 en 3 slaapkamers een tuin en een dakterras.

In dit gebied vind u de stranden van Cabo Roig, La Zenia, La Glea, Aqua Marina, Mill Palmeras, Punta Prima, Playa Flamenca en Campoamor. Deze kuststreek heeft zeer mooie zandstranden met glashelder water, afgewisseld met rotsenpartijen en veelal kleine baaitjes, wat dit gebied een van de mooiste streken aan de Costa Blanca maakt. Door de perfecte ligging en het aangename klimaat, en de meer dan 300 zonnedagen per jaar, maken dat stranden, baaien en watersporthavens het hele jaar door redelijk druk bezocht worden.

Orihuela Costa grenst aan het gebied van Torrevieja. Aan de Orihuela Costa vindt u de stranden van Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig en Campoamor. Orihuela Costa is net zoals Torrevieja een zeer populair vakantieoord met het hele jaar door een gezellig uitgaansleven. De kwaliteit van de stranden en het zwemwater voldoen aan de hoge eisen van de E.U. In de nabijheid bevinden zich diversen golfterreinen zoals Campoamor, Las Ramblas en Villamartin. Dehesa De Campoamor betekent letterlijk uit het Spaans vertaald het weiland van Campoamor. Dehesa de Campoamor wordt ook wel alleen Campoamor genoemd. Het gelijknamige witte zandstrand Campoamor ligt in een reeks van zes stranden in de deelgemeente Orihuela Costa en grenst in het noorden aan het strand Cabo Roig en in het zuiden aan het strand Mil Palmeras. Het heeft een lengte van 650 meter en breedte van 20 meter. Verder zijn er op het strand o.a. een strandwacht, een EHBO-post, vlonders en een speciale toegang voor mindervaliden, gezellige cabana's, een restaurant en hotel.

huren in  oasis hill vakantie

huren kopen verkopen en verhuren en overwinteren vakantie appartement huis villa oasis hill lomas de cabo roig orihuela costa aan de costa blanca spanje