Rojales

Rojales aan de Costa Blanca.

Deze locatie is een goede uitvalsbasis om de omgeving van de Costa Blanca beter te leren kennen. Naast deze centrale ligging en diverse golfbanen in deze omgeving, rijdt u binnen 10 minuten naar de uitgestrekte stranden van Guardamar en La Marina. Op nog geen 8 kilometer ligt de gezellige kustplaats Torrevieja waar u onder andere kunt genieten van de promenade en de enorme pier, de grote hoeveelheid aan winkels en een bezoek kunt brengen aan het winkelcentrum Habaneras met daarbij een bowlingbaan en een minikermis voor de kinderenRojales is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 28 km². In 2017 telde de stad meer dan 20.000 inwoners. De laatste 15 jaar zijn er veel buurten bijgekomen zoals ciudad Quesasa en El Raso waardoor het aantal inwoners behoorlijk is gegroeid. Rojales heeft ook een behoorlijke populatie wat betreft niet Spanjaarden. Meer dan de helft is geen Spanjaard van origine. Er zijn daarom ook winkels en horeca die zich hebben georienteerd op de buitenlanders die in Rojales en omgeving wonen maar ook op vakantie zijn.

Rojales beschikt over een aantal interessante voorzieningen voor jong en oud. Er is veel te doen in de stad en omgeving zoals paardrijden, tennis bowlen, pool en snooker etc. Daarnaast is er de 18-holes golfbaan La Marquesa waar regelmatig wedstrijden worden gehouden, een fraai natuurgebied even ten zuiden van de gemeente waar men gratis gebruik kan maken van de aldaar aanwezige barbeque´s en voorzieningen en er is een theater. In Rojales bevinden zich tevens diverse giftshops, winkeltjes, banken, bars en restaurants en vindt er wekelijks een markt plaats en die is op donderdag. Voor vertier met glijbanen en zwembaden kunt u een bezoek brengen aan het waterpretpark van Rojales die geopend is van mei tot oktober. Zowel de luchthaven van Murcia alsmede de luchthaven van Elche-Alicante zijn te bereiken op ongeveer 35 minuten afstand te bereiken.

rojales huizen kopen

Rojales Costa Blanca beter te leren kennen. diverse golfbanen in deze omgeving de uitgestrekte stranden van Guardamar en La Marina.